Hela julbordet 2011

Fisk:
Gravad regnbågslax
Hovmästarsås+gravlaxsås+crème fraîche
Senapssill  - köpes
Evas sillröra
Gravad strömming med vitlökssås
Ruccolasill
Jansons frestelse

Tillbehör: Kokt potatis och ägghalvor samt bröd, cheddarost och smör.

Kallskuret:
Bredbar leverpastej fr Bromma chark
Älgtunga
Älgsaltrulle
Kycklingterinne
Pressylta
Cumberlandsås+rödlökschutney

Kött:
Ekologisk julskinka från Husa gård
Dopp i grytan på skinkspadet och älgbuljong
Julkorv fr Bromma chark
Köttbullar
Prinskorv

Grönt
Kokt potatis
Fint rivna morötter
Brunkål
Långkål
Rostade rotgrönsaker
Lisas rödbetssallad

Sallad:
Rödkålssallad med mangold
Coleslawsallad
Grönsallad

Ägg:
Ugnsomelett m trattkantarellstuvning
Ägghalvor

Ost:
Cheddarost

Bröd:
Vörtbröd
Rågbröd med aprikoser
Nötbröd med fikon
Doppbulle

Dessert/godisbord:
Glöggkokt torkad frukt
Apelsinris
Fruktskål

Kaffebröd:
Fruktkaka
Amerikansk plommonkaka
Kryddig saffranskaka med choklad
(Mandelmusslor)
Pepparkakor
Saffransbröd

Dryck:
Sockerfri julmust
Äppelmust
Öl
Vatten