Hela julbordet 2013


Fisk:
Gravad lax och gravlaxsås
Senapssill  - köpes
Evas sillröra
Ruccolasill
Ingefärs- och citronsill
Jansons frestelse

Tillbehör: Kokt potatis och ägghalvor samt bröd, cheddarost och smör.

Kallskuret:
Julskinka från Roslagen
Bredbar leverpastej fr Bromma chark
Oxtunga
Kycklingterinne med rödlökschutney

Kött - varmt:
Dopp i grytan på skinkspadet
Julkorv fr Bromma chark
Köttbullar
Prinskorv

Grönt
Kokt potatis
Brunkål
Långkål
Gratinerad hel rotselleri

Sallad:
(Rödkålssallad med mangold)
Coleslawsallad

Ägg:
Ugnsomelett m trattkantarellstuvning
Ägghalvor

Ost:
Cheddarost
(Två dessertostar med vindruvor och kex)

Bröd:
Vörtbröd
Rågbröd
Doppbulle
Vikabröd

Dessert/godisbord:
Risgrynsgröt
Mandariner

Kaffebröd:
Amerikansk plommonkaka
Mandelmusslor fyllda med hjortron och grädde
Pepparkakor
Mormor Majas mandelflarn

Dryck:
Sockerfri julmust
Årgångsjulmust
Ramlösa
Öl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar